Boost!

dé HR-manager voor ambitieuze bedrijven

Welkom, ik ben
Annick Massignani,
zaakvoerder van BOOST!
en maatwerkspecialist
in HR.

Ik heb BOOST! in het leven geroepen zodat ik dagelijks ongeremd mijn passie kan uitvoeren: mensen en bedrijven vooruithelpen. Ik sta je bij in het rekruteren, binden én behouden van talenten. Daarnaast ontwerp ik HR-plannen en breng ik meer structuur aan in je business. Kortom: BOOST! voorziet je van alle nodige ondersteuning en bouwt mee aan de groei van je bedrijf.

Mijn traject

Al meer dan 20 jaar ben ik actief als HR-manager in verschillende sectoren. Ondertussen heb ik dus een grote rugzak aan menselijke kennis. Deze neem ik met plezier mee naar je werkvloer. Bovendien ben ik na al deze jaren nog even leergierig als toen ik begon!

“Je kan me best omschrijven als een social butterfly;
ik adem HR.”

- Annick Massignani

Welke BOOST! heb jij nodig?

Group 32

Opmaak of verdere uitbouw van je HR-beleid

BOOST! zorgt voor een sterke fundering van je groeibedrijf met een HR-beleid op maat. Samen noteren we duidelijke richtlijnen voor de toekomst en zorgen we ervoor dat alle medewerkers op één lijn zitten.
Group 23

De juiste talenten vinden

BOOST! bouwt verder aan je employer brandingverhaal en zorgt ervoor dat je meteen de juiste mensen aantrekt. Verder ondersteun ik je gedurende heel het aanwervingsproces. Dankzij mijn achtergrond in Sociaal Recht vind ik makkelijk mijn weg tussen juridische documenten.
Group 15

Talenten juist inzetten

BOOST! maakt van je team een geoliede machine en zorgt ervoor dat elk individu zijn of haar talenten maximaal kan ontplooien. Ik onderzoek de noden van je werknemers en maak een duidelijk plan van aanpak voor opleidingen of jobrotaties.

Klanten aan het woord

BOOST! je KMO

Heeft je bedrijf nood aan een HR-boost, wil je meer weten over mijn werkwijze of wat ik specifiek voor je kan betekenen? Contacteer me dan via onderstaand formulier voor advies op maat.
C3FF9961-E8FB-436F-AD5E-53DFF3D3EC51